KUCHNIA Z KLASˇ -PRZEPISY

Kontakt

ROYAL FISH MARCIN GNIŁKA
78-100 KOŁOBRZEG
UL ORŁOWSKIEGO 68
NIP 954-238-62-88

TEL. 605 95 12 61
BIURO@ROYALFISH.PL

serdecznie zapraszamy do współpracy.

Łoso¶ zapiekany w ¶mietanie

Do żaroodpornego naczynia włożyć dzwonka lub filety z łososia. Posolić, popieprzyć, zalać ¶mietan±. Wcisn±ć sok z cytryny i posypać pietruszk±. Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25-30 min. Gotowe!
Placki ziemniaczane z łososiem

Na patelni rozpu¶cić masło. Podsmażyć pokrojonego w plasterki pora i tymianek. Odstawić. Usmażyć placki ziemniaczane, najlepiej malutkie. Łososia pokroić na małe kawałki. Układać na placuszkach. Na wierzch nałożyć odrobinę porów z tymiankiem.
Halibut z białym winem i oliwkami

Rozgrzewamy piekarnik do 200°C. W ceramicznym naczyniu do pieczenia mieszamy pomidorki, oliwki, czosnek i fasolę. Na wierzchu układamy rybę i oprószamy sol± i pieprzem. Układamy kawałki masła i zalewamy winem. Pieczemy 15-20 minut. Podajemy z li¶ćmi rukoli i cz±stkami cytryny.

 

 

 

przepisy

O NAS :: PRODUKTY :: KONTAKT
Copyright by RoyalFish 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone
Realizacja: aktivnet.pl